Deze homepage is opgezet met het doel om de gegevens die bij mijn onderzoek zijn ontdekt te delen met anderen, in de hoop dat diegenen die aanknopingspunten vinden, hun gegevens met mij zullen delen, zodat wij elkaar verder kunnen helpen.

De "Nederlandse" families waar ik veel gegevens van heb zijn van Wetering, Geschiere, Hertog en Makkinje; van de familie Kistemaker heb ik tot op heden zeer weinig gegevens kunnen vinden. Van de familie Shields, de uit Ierland afkomstige familie van mijn vrouw ben ik nog bezig gegevens te verzamelen, wat ik heb staat al wel op de homepage..

In de homepage zitten veel gegevens van de familie van Wetering en Makkinje, die ik gevonden heb. Elke van Wetering of Makkinje en aangetrouwden die ik vind neem ik op in mijn bestand. Zij houden hoeven dus niet allemaal direkt met elkaar verband te houden. De verbanden zijn door middel van de links natuurlijk makkelijk te volgen.

Ik heb nog veel meer gegevens en foto´s; dan er hier zijn gepubliceerd. U kunt ons altijd naar niet vermeldde gegevens vragen door een E-mail te sturen; ook opmerkingen of vragen over personen uit deze stamboom kunt u opsturen. Reageer dus met een E-mail Alvast Bedankt !

U kunt zoeken middels de index, op achternaam, die onder de kop Naambestanden verschijnt. Wilt u niet op naam maar op elk ander woord zoeken maak dan de menukeuze Zoek willekeurig.

Ook heb ik enkele foto's op de homepage gezet, deze kunt u vinden onder de menukeuze Foto´s. Ook staan er foto´s bij veel individuele records. Als u met behulp van de index bij iemand terecht komt en er is een foto dan is deze gelijk te zien.

Alkemade en omstreken

Ook van Alkemade en omgeving zet ik alle gegevens langzamerhand op het net van de periode 1625-1725. Alle gegevens die ik tegenkom zet ik in mijn bestand. Dus aanvullende gegevens van families die hier woonden in deze periode zijn welkom. De enige reden dat ik deze gegevens op het net zet is het feit dat er moeilijk aan te komen is zodat ik misschien andere personen op weg kan helpen.